Ini Wilayah Hijau: Mekdi Mekdi...


25 April 2010

Mekdi Mekdi...



Sebenarnya dah lama teringin nak makan mekdi, tapi nak makan breakfast dia tuh...teringin nak makan yang mcm lempeng tuh (hahaha, giler jakun taktau nama aper kan...)


sumber : Mekdi

ok, dah tahu nama dia hotcake, bukan lempeng ye hany...sedapkan tengok...dengan coffe pekat hitam fuuuhhh sadapnya...nyumnyum. tapi hany g malam, sabtu, mz balek keje, around 9++, terus g mekdi...




ini je gambau sempat snap...kebulur ahhahaa...hany kalau mekdi hany xamek cili sos, hany akan amek tomato, hany xley pedas...sbb bagi hany cili sos mekdi sangat pedas, kalau hany makan, mesti berair mata...itu ler level pedas hany, tak tahan sangat...dah la semalam hany order ayam mekdi yang spicy...aaaa sangat la spicy bagi hany, berair mata makan....


damok kan? huhuhu

damok=gemok ;)

Komen
1 Komen

1 comment:

Lelord said...

i'm lovin' it....best kan mc'd. Hotcake tu leh wat sndri..ritu lela de beli tepung pancake NONA...sedapp pehhh curah chocolate syrup lg best