Ini Wilayah Hijau: Ahad


25 April 2010

Ahad




Hari ni dah ahad dah...
adoiiii esok dah isnin, nak kene kerja...adoiii malashhhh ;)


eh, time time nak gaji pon malash ke? hahaaha...hari ni hany bangun lambat...hahaha biase la ahad adalah hari untuk bersenang lenang dengan bangun lambat...ye dok? bangun bangun, mak hany dah masakkan bi hun goreng, jiran plak anto nasi lomak...fuhhh rezeki betol laaa....ameen....


pas zohor,
kuor ke jj and pasar borong...ye r, mencarik lauk pauk untuk makan next week nya kan...huhuhu sonang boli siap siap kan...macam biasa pasar borong la tempat tujuan...tapi sikit tak besh sbb pergi tgh hati, xde ikan segar...hurmmm xpe la tapi seb baek still bleh dpt dgn harga yang murah..kena pandai tawar menawar laaa...;)


malam ni plan nak g sate kajang...hehehe nak belanja mak ayah hany stae kajang...tapi tak makan kat situ la...tapau makan dekat romah lagi syokkk kan!!! lagipon orang ramai, ayah hany mesti xtahan tempat ramai org nih...so untuk keselesaan ayah, better tapau jer....


itu jer, hapdet...tengah siapkan sesuatu nih...;)

Komen
2 Komen

2 comments:

Liza said...

kalau weekdays rasa panjang kan, bile weekend jap jer rasa

suamihanyisterizuki said...

a'ah...xpuas bersenang lenang....