Ini Wilayah Hijau: QASEH KAMI


30 April 2010

QASEH KAMI



Kawan kawan,
silalah jengah ke blog
http://qasehkami.blogspot.com, ni blog hany berkongsi kan akan produk QASEH. produk kesihatan keluaran ana edar sdn bhd. jengah jengah la yer untuk mendapatkan sikit sebanyak info mengenai produk ini. Sama sama kita memartabatkan ekonomi ummah, di samping kita mendapat manfaat untuk diri kita dengan izin NYA..InsyaALLAH....

Komen
8 Komen

8 comments:

Diyana & Hazwan said...

wah..thanks akk sudi follow balik.
nk tnye,mane dpt blog template ni ea?
cantik..
and kak hany gune software ape edit header pic tu..
nak jugakk..
hehe..
thanks..

MR Bang Miji said...

ni tuk orng da kawen kan..saya brlom kawen..hehe

suamihanyisterizuki said...

yang belom berkahwin pon boleh bang Miji...yang pregnant pon boleh...apatah lagik yang sudah berusia...

kella said...

nanti kita masuk ya! tengkiu sharing.. :)

Ena said...

tu la ..d ah lamer tgk produk nie kat pasaran.. tp tak pernah cube lagi..

nak kene try juge la.. demi kasehku padanya..muahahah..

suamihanyisterizuki said...

kella : sila sila, sila tengok tengok...

ena : hehehe tengok tengok jgn tk tengok....

Uda said...

tak pernah try lagik produk ni.. jap lagik nak pi siasat.. mana laa tau kan..

GhOsToNe said...

huhuh...
beli2!