Ini Wilayah Hijau: SimplySiti kah selepas ini?


19 April 2010

SimplySiti kah selepas ini?




Hari nih,
weng sikit...dengan 'dia' datang tuh...lagi lah xtau haper la hari nih...


balek dari opishhh, hany macam malash nak balek, oppps tak tak, macam xnak balek umah terus...pastu hany pon kol MZ, mintak kebenaran nak g JJ, MZ bagi jer...tanpa bertanya hany nak beli aper...slalu dia tanya. misti dia busy nih...xperla janji dah dapat green lite...


maka, hany pon zooommmm terus ke jj, hahah sorang sorang g jj nih.hahahahaaa...tapi korang tahu tak, hany parking kat luor jj, hahaha rajin tuh, jalan kaki masuk jj. ni seme gara gara tak yakin nak masuk parking.hehehe penakot kannn!!!


masuk masuk terus g watson...motip??? ape lagik survey SimplySiti nye barang barang laa...amboi semangat dowhhh hany...;) sebenarnye, hany nye facial cleanser dah nak habis...dah separuh dah...so nak kena survey la. macam teringin nak cuba SimplySiti nih. 


lambat sangat loading nak tengok project alpha, 
sempat snap cleanser yg separuh dah ni...


Hany pon tak tahu mane satu nak gune simplysiti nih, ade yang new ager, ada yang c-bright...ayyyooo. hurmmm pastu hany tengok ade trial set...waaa sangat chumel la itu barang...harga nya 29.90. ade cleanser, serum and c-bright cream. hurmm size kicik la. kate trial set kan...


survey je pon, tak beli ape ape. ye r dlm purse ade rm13.hahaha pokai siottt....malash nak g atm coz kalu withdraw sah sah ade je barang yang di sambar. tengok tengok tudung, barang2 baby. adoiii ade 3baby yang baru lahir tak sempat dikunjungi lagik...ayoooo...


tengah syokkk tengok tengok tuh, mak aiiii dah 6.30.uishh kena balek nih.bodyshop pon xsempat masuk. huuuu xpe r. sok g jj lagik ;) sronok gak jalan sorang2 nih...jom, sape sape nak join?



Komen
3 Komen

3 comments:

Uda said...

salam
teringin jugak nak try ss ni.. tapi tak sempat masuk watson lagik..

Diarihatiku1976 said...

saya pun teringin nak cuba... meh kita cuba sesama..

suamihanyisterizuki said...

uda: moh same same serbu watson hehehe

diarihatiku: hany tunggu habis yg sekarang nih, kalau dah cube buat entry eh...camne ok ke tak eh...