Ini Wilayah Hijau: Ben Ashaari lagik ;)


11 April 2010

Ben Ashaari lagik ;)








Hany oooiiiii, banyak benor entry ko pasal BEN ASHAARI nih kan! jap lagik marah jugak la hero kesayangan ku nih..hehehe tak kan b kan...alaaa entry je pon b..;) 

kali nih plak pasal newbie kat blog ziana zain....eh choppp sowiii sekarang ni tengah tengok mentor edisi ziana zain...ni plak part pond*** nak jumpa ziana, ha ngko terus tertulis ziana zain...terus lupakan ben ashaari hahaha...ok back to da story...


Syarat2nya ; Ada syarat ko...

1)  header mesti ada .. link ke entri ni .. (sudah di tepek dan di link kan)

2 ) dari mana tau pasal blog ben ashaari .. (dari blogwalking...rasanya blog asfaliza)

3 ) bagi satu entri yang aku buat , menarik perhatian korang ...
ha entry yang menarik minat hany adalah entry yang pasal kena daftar blog tuh, perghhh seb baek tipah tak tertipu tau...saja jer mr.ben nih.... kalau korang nak baca entry tuh, sila kelik sini --> di tipu tau

ok sudah...kamoo yang mahu di list kan dlam newbie ben, silalah menjengah... newbie 


Komen
0 Komen

No comments: