Ini Wilayah Hijau: SIMPLYSITI


20 April 2010

SIMPLYSITI

Boringkan, asyik citer pasal SS ni jer...tapi kali nih bukan cite ape dah...cuma nak cakap sikit tak puas hati...kalau korang search la kan..kalau tau kalau...sebab tak semua suke SS ni kot. adoii laa web utk produk SS nih, taktahu ler camner...


Hany rasa hany pernah buat entry cite pasal web SS ni sikit...hany send email pon siap boley bounce balek, cakap email tuh xder pon sebenarnya. kok tak der, knape di paparkan? halluuu ni produk baru, dari artis ternama hokeyyyy, yang ramai peminat. pasti ramai yang search nak carik info, nak tahu pasal itu ini kan..sudahnya bila masuk web nya, hadusss tak bley blah...


ok fine...baru je launch kan..baru ker?

Komen
6 Komen

6 comments:

Mr Rulez said...

lom siap sepenuhnya kot..under maintenance..hek3..

mahai tak SS nie..

suamihanyisterizuki said...

ok, boley diterima itu alasan...

not bad la, mampu milik, hahaha bak kata siti, kini rahsiaku milikmu...

anisalya said...

sy tk brp suka ct tp nk tgk jgk sesuai ke x produknya ng kulit sy ni.ngeee....

Nani # said...

website mcm hampagas, link sume takle pakai lagi..
better jgn publish dulu,takde perform SIT/UAT ke? haha

or mention je la dlm website yg cantik tu depa under maintenance ke ape ke..

dah bawak nama siti nurhaliza, kena r jaga kualiti, apedaaa..

suamihanyisterizuki said...

anisalya: itu ler, hany pon nk tgk sesuwei tak ngn kolit ku..mane tahu kot kot jd cam dato' ct kan...rahsiaku kini milikmu...

cik ijo: hahaha hangennn beb, gerammm siooottttt...ko ade id Zone ct nye fan? tolong report sket kt situh...bior dato' bace sket...hahaha daku xterbukak lg nak register kt situ...

Nani # said...

alamak, ku xpernah jd fan datuk siti..apatah lg memiliki id ctzone fanclub..hehe