Ini Wilayah Hijau: Jeput Pisang


26 April 2010

Jeput Pisang

jeput pisang...umm sedapppnyer...


1. Sila copy gambar cekodok di bawah
sudahhhhhh


2. Sebutkan nama Penghantar Sarapan cokodok
-Soclose yang bagi


3. Bagi tahu kenapa cekodok pisang menjadi sarapan pilihan anda.....
uishhhh, beshhh sebabnya rasa dia manis sikit2...manis manis buah pisang...and slalunya jaang la buat, sebab selalunya buat cekodok biase jer, xde pon lotak pisang pisang nih. and of coz sonang di buek, ye dok?


4. Tag game ni hanya boleh di post kan pada waktu pagi sahaja.. 'before noon'
ok, pagi pagi pagi

5. Last sekali,pass kan tag game ni kepada 4 rakan2 anda yang lain..
nak bagi jeput pisang ni pada As,si kecik nadia ;), Iza, Nik, kakAzie, DD, cik Ijo, kak D, e-nawanisfan, thechapterbegin, umiliya, matahati-aishahazhari, ardinihumaira, MM, penat penat nak taip banyak2...korang panjang2 kan la eh. ;)



Komen
1 Komen

1 comment:

nARd eLainY said...

nk mkn cekodok picang yg sis hany uattt...^_^