Ini Wilayah Hijau: Karaoke, jom!!!


20 April 2010

Karaoke, jom!!!




Dalam 2minggu kebelakangan ini,
seyes, hany asyik duk teringin nak karaoke. nak nak lagik hany ade nampak dekat area Putra Walk ni, ada iklan pasal family karaoke.wooo mesti beshhh ni, baru bukak lak tu...sebab Putra Walk ni baru je bukak. banyak kedai kedai area situh. uuu...beshnyer....



dan yang beshnye, bulan 4 nih...my hero bekerja setiap sabtu...huhu ada peluang nak g karok nih...yerrr hany tahu, hany akan mintak kebenaran laaa. sebenarnya MZ memang tak suke karaoke. dia selalu nya menolak kalau hany ajak g karaoke.pastu, kekadang dia tak bagi kalau hany nak g karaoke. tengok waktu jugak kot... pernah hany mintak nak g karaoke malam, dgn mmbe2 pompuan laa...dia tak bagi...and then ade lagik sekali, siang hari hany mintak nak g, ngn mmbe pompuan jugak, dia bagi lak...


tapi,
time dia ada di rumah, sah sah la dia tak bagi kan...ko gile, laki ade kat rumah, ko terkedek kedek nak keluar pergi karaoke lak...kalau ko pergi ceramah ke ape ker...okeh la kan...


bulan 4 dah nak habis nih, 
tapi hany tak pergi pergi lagik karok, ye la mak ayah hany kan ade kat rumah...macam xbesh lak nak tinggal dorang kt rumah weekend kan. dah la weekday hany g keje, tinggal mak ayah kat romah, so at least weekend duduk la rumah kan...


tapi,
awal mei nih, mak ayah dah nak balek ganu...seyes tak dapat bayangkan...mesti sunyi rumah hany.dah la memang hany ngn MZ je kat romah...uuuu...tak nak r bayangkan...nnti sedih, tapi memang sedih pon skrg nih. 


nak g karok, nak g karok...me'ah ko nak g karok tak? mesti ko pon dah lame tak karok kan? alaaa hany tahu ko dah lame tak pergi...ko kan selalu pergi dgn hany kan...jom g karok nak?




Komen
1 Komen

1 comment:

Liza said...

pegi karaoke nie mmg best, boleh lepas tension