Ini Wilayah Hijau: Breakfast utk suami


17 April 2010

Breakfast utk suami





Sabtu, 17April,
hari nih macam biasa la, kena bangun awal...nak membasuh seminggu punye baju bajan...baju hany baju mz. pastu plak, mz kena kerja lagik hari nih, jam8 dia dah kena ada di rhb...so sah sah la kena gerak awal. Maka, rohani pon kena la bangun awal...kena siapkan breakfast untuk suami...


hurmmm, kul7 baru terhegeh hegeh hany nak siapkan sarapan, terus je buat ape yang paling senang and cepat siap...simple giloss makan pagi utk suami, xper la...janji isteri yang buatkan kan kan...

roti goreng dengan telur ;)


secawan besar, white coffe...


hany goreng roti tuh, 5keping, tapi mz sempat makan 3jer, lagik 2keping dia suruh masukkan dlm tupperware, bawak bekal...alahaiii suke suke...ni la 1st time dia bawak bekal, makanan pagi...sebab selalunya mz xmakan pagi. ni maybe sebab wekeend kot. white coffe tuh pon tak habis...hany siap tanya, ni nak bekal ke tak...haha apa salahnye kan...dia takmo...isteri la habiskan yer...


"malam ni suami balek awal sket yer, boley pegi party kak nora sama sama..."

** makan free lagik malam nih, sukerr tak yah masak...**

Komen
0 Komen

No comments: