Ini Wilayah Hijau: Yeayyyy siap!!!


15 April 2010

Yeayyyy siap!!!




pagi nih hany ke skudai,
naek bus jam9 pg, sampai kul2 lebih lebih sikit laaa...yer memang salah pon patotnye pagi tadi masuk opis terus la kan, tapi nak wat cmno kekangan...


kali ni hany catat rekod, sepanjang naek bus ulang alik skudai kl nih, ni kali pertama hany naek bus tidoooo, tidoooo dan tidoooo jer. masa stop pon tak turun...tidooo lagik...waaa giler ar, bontot dah kebas kemain, ko bayangkan +-5jam duduk dalam bus...hahahaha cemerlang btol.


pastu jadi selfish giler, sbbnya 2seat hany duk sorang2, siap letak bag laptop kt sebelah tak moo orang lain duduk. ngam ngam penumpang 28 dalam bus, yang lain semua share....hahaha senangje, korang naek bus pastu letak barang kt sebelah, then korang tido or buat buat tido...slamat....


now ni, 6.58pm, setel migration install bagai setel...ameen...


Komen
2 Komen

2 comments:

miloicekaw1119 said...

saje je xbagi org dok sebelah..

suamihanyisterizuki said...

hehehe, dengki, dan tamak sikit pg tadi...