Ini Wilayah Hijau: SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI


09 April 2010

SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI








Siapa BEN ASHAARI nih? hurmmm, honestly hany pon tak kenal dia, tapi hany adela baca blog dia (hahaha baru je pon lagik). ramei gak follower dia, entry dia dalam 1hari buleh tahan banyaknya...perghhh manyak idea tol dia nih kan...


untuk kali nih, dia ada buat satu entry blogger baru vs blogger lama. bagus gak dia buat nih, ye la org kata win win situation la..di samping dia perkenalkan blogger baru nih, yang baru je nak start (mcm mzhany nih), terkedek kedek nak berjalan ;)


Saya mahu blog saya di jelajah oleh Ben Ashaari kerana saya ni baru je start berblogging nih, sekurang kurangnya otai macam ben nih sudi la jugak jenguk ke blog hijau sy nih. hehehe, kalau tak kerana entri macam ni belum tentu otai otai dunia blog ni nak datang jengok blog saya nih. di samping tuh, sudi la kiranya ben komen la serba sedikit kan...sebabnya mana la kita tahu kan apa yang kita coretkan ni, orang rasa apa... sebabnya sebelom nih pon saya pernah di kritik BLOG SYOK SENDIRIK. tapi tak pe la, itu hak org tu kan nak kata apa...saya cuba la betolkan apa yang perlu....


so, kalu korang pon nak di jelajah oleh BEN, sila Kelik sini yer

Komen
2 Komen

2 comments:

BEN ASHAARI said...

insyaAllah... awat laa tak habaq kat saya yang hany dah buat entri ni ? kena bagi link kat saya baru boleh jelajah... huhu... insyaAllah saya buat ek ... dalam masa terdekat ...

terima kasih..

Intan said...

Salam ziarah dari Intan :)

Mai dr blog Ben nie...nice blog and keep on blogging!