Ini Wilayah Hijau: Asmaradana Episod 16


14 April 2010

Asmaradana Episod 16




Malam ni hany tengok Asmaradana dengan sedikit tidak khusyuk...hahaha sebabnye haper??? sebabnya teruja sangat baca pasal RED MUMMY di harianmetro kan...waaa sape tak kenal ko dengan RM tuh...alhamdulillah rezeki dia, dan semua tuh atas berkat usaha kak red kan...so kak red memang layakla untuk dapat semua tuh...kalau kak red yang suke merah adalah RM, maka hany yang suke hijau adalah RH, rohani hijau, Rohani Hashim, ape kate korang?hahaha....


Episod kali nih,
Aria dah meninggal dunia, wooo. si mimi pulak dah balek dari obersi tuh...yang Zizah plak dah tau sape yang menyeleweng duit company...


Hany suker tengok part mak ayah mertua zizah bergaduh...hahaha bukan suke tengok gaduh gaduh nih, tapi lakonan dorang nih, fullamakkk menjadikkk weiihhh...korang tengok tak scene zizah ngn fariz kat katil tuh, berbincang pasal nak pindah...tengok tak kepala katil dorang...chanteqq beb chanteq...uuhhh suker nye hany tengok ;)


Zizah dah tahu yang Infra sabotaj Kalam, korang tahu tak, Infra tuh sekarang nih Amran yang punyer, Kalam tuh lak suami Azizah...ha faham? Zizah try kol Infra, and sudah semestinya dia kenal akan suara orang di hujung talian sana...perghhh berdesup jantung dia...(cehhh ko hany)


ha, si mak mertua Zizah, cube plak nak letak hape bagai la, nak pecah belahkan umah tangga si zizah nih, ha ngko tak dan ko letak ape, terus Allah tunjukkan ko, bagi balasan bak kata orang, bayar cash terus...ini bukan setakat bayar cash yang sekarang. tapi cash yang tertunggak dah berapa lamer dah kan...



owhhh berbalik pada RM, RM ada sebut "Setiap hari pastikan anda membuat 10 catatan, setiap catatan disiarkan tiga atau empat jam. Ini bagi memastikan blog sentiasa menerima kunjungan"...ok ok nak kental hari nih, nak try buat 10entry hahaha...(kental ke ko hany?)


Komen
6 Komen

6 comments:

Jemari Seni said...

Salam... nak buat sampai 10 N3 tu yg lemah tu.. Haku kalau menceceh tak panjang berjela tak sah hehhehe

suamihanyisterizuki said...

wsalam...tau xper, sakit jemari nih nak buat entry bebyk...

Sue@Iza said...

hahaha..gigih hani gigih...iza sentiasa bukak blog hani...

suamihanyisterizuki said...

hahaha,

dah xde dah iza, semlm buat auto publish 3entry jer, mlm nnti la plak kot. pastu mlm ni sejam 1 entry nk cukupkan spoloh...hahaha

issshhh, camne la ben, rm, ada idea kan? pastu bagus je penulisan dorg...

nik said...

hahaha..hany ngn sue macam marathon entry plak ari nih..nik gak yg jadik mangsa..mangsa kempen membaca entry di opis di saat bos x dtg lagi..hehe

Sue@Iza said...

nik : hahaha..mane ada buat marathon..kalo kt ofis nie dlm keadaan stress, mmg arh marathon ajeeee....