Ini Wilayah Hijau: JIWA KACAU


25 April 2010

JIWA KACAU




malam ni tido lambat, kes tertengok and terjatuh chenta dengan cite JIWA KACAU...perghhh meruntun jiwa gak la tengok citer nih. mantop...tak tau la ni cite adaptasi dari kisah benar ke tak, tapi ada kemunculan khas mawi. ok fine, ramai yang dah tak suker mawi, but ade gue kisah? haha xde kaitan langsung.


Kamil, menghisap dadah, dah kena penjara pon, siap dah dibebaskan balek...dia dah insaf, tapi dek rerakan eh rakan rakan, duk mempengaruhi dia...dia kembali jadik penagih. sioot sedey sebab ada scene mak bapak dia dihina orang kampong disebabkan dia...Ya ALLAH...memang meruntunkan jiwa raga lah...


Komen
0 Komen

No comments: