Ini Wilayah Hijau: Free Blog Template


11 April 2010

Free Blog Template




uuuu, chanteq la layout layout nih...ni hany saja browse browse laa...suke yang ni, tapi now nih dah hyejau...hehe lagik suke hyejau, tapi yang hany letak kt sini pon macam beshhh...bolehla simpan dulu kot kot nanti nanti teringin nak tukar kan..hehehe

class gituh...huhu pink pink...suker..

agak agak teringin nak guna layout nih, kat bawah ni hany badi link untuk download layout nih



suker yang nih, nampak cam formal jer...



dan...banyak lagik template yang chanteq chanteq....sila kelik sini yer http://www.deluxetemplates.net/
nak download, senang saja kelik je button download kat situh, and untuk demo button tuh, kalau kelik kat demo button tuh, dia akan bukak new window dan akan tunjukkan macam mana template tersebut.



banyak sebenarnya web yang tawarkan free layout nih, cuma kena rajin search je la kan. ni pon salah satu daripada web yang tawarkan free template nih. jadik sekiranya anda ingin mencari template untuk blog anda, ini salah satu daripadanya http://www.deluxetemplates.net/, untuk yang lain just google, MyLOOK ker
konpem berjuta juta web keluar...hanya perlukan kerajinan je kan..

Komen
0 Komen

No comments: