Ini Wilayah Hijau: Contest Di totop: List Peserta


17 April 2010

Contest Di totop: List Peserta





Yeahhh, hari ni dah 17April, maka contest hijau dah ditotop secara rasmi....waa ade sorang peserta tuh, ngam ngam dia anto entry dia Friday, April 16, 2010 11:52:00 PM. huhu sempat lagik yer...


hany ucapkan terima kasih bebanyak yer kengkawan...coz sudi join contest yang pertama tama kalinya mzhany anjurkan nih. hany pon suke join contest n giveaway nih, cuma since hany tgh buat contest tak sempat lagik nak join contest org lain...so pasni hany akan rajin menjoin kan diri hehehe...


sebenarnya, ni test, nak tengok ade tak orang join...hany plan untuk adakan contest@giveaway sempena setahun MZHANY nih, and waktu tuh jugak sempena ulangtahun pertama perkahwinan kami...InsyaAllah.. tunggu je yer... akan tiba saat itu...InsyaAllah... dan maaf pada http://kasihkesyurga.blogspot.com. anda hantar entry pada hari nih which is contest nih dah berakhir semalam...so sowiii yer....xper len kali ada lagik join eh...ni senarai penuh peserta....

4) Ain
5) Lelord 
6) Bunga
7) Miemiey
8) Atiqah
9) Qaira Tsamaratulqolbi
10) rini
11) asfaliza
11) zana
12) ana
15) uda
16) asya
17) ezah_leo@fiezah91
18) aimy
19) nana
20) salbiahkarim
21) miloicekaw119
22) fiezaina
23) tricksrex 
24) sudin
25) azuraahmad
26) mamalyna 
27) norell 
28) natasyamerican 
29) echa 
30) kella
31) amanina 
32) canilibeikmal
33) jieda 
34) najhebat
 


Komen
4 Komen

4 comments:

can ili be akmal? said...

yes,dpt jugk msuk.tq cik hany.

NAJ HEBAT said...

wawawah.. naj last! haha

suamihanyisterizuki said...

heheh,

tu bukan ranking, itu ikot waktu send tuh...hehehe

NAJ HEBAT said...

contest hijau ni..
tetibe naj rse nak tukar pic.. naj dpt satu pic yg lebih HIJAU!

kalau boleh, jika dibenarkan.. naj nak tukar pic.. boleh? kalau tak.. its ok.. i'll keep the 1st pic..