Ini Wilayah Hijau: Asmaradana Episod, haha tak tahu episod berapa ;)


21 April 2010

Asmaradana Episod, haha tak tahu episod berapa ;)





Malam ni,
hany terlewat sikit tengok Asmaradana nih, gara gara Jangan Pandang belakang, ciss mangkok...

si Amran sekarang dah start berbaek ngn Fariz, berkawan baek laaaa...pastu baek baek dengan Zizah...kunun kawan la kan...pastu sekarang nih, dah start close dengan mimi lak...konon couple dengan mimi laa...itupon dulu Zizah nak kenen kenen kan dengan mimi...


memang pon mimi tuh dulu minat dgn Amran nih...


waaahhh, sekarang amran dah baek baek ngn dorang nih, siap g umah, lunch same same...perghhh muka baek punyer, innocent...wallaweiiii...ha ni ada satu part tuh, rin ko baca tak ni? ha, si amran kan pegi lunch umah zizah...pastu ada satu part amran berdua ngn mak mertua zizah, yang dah kena stroke tuh...Amran siap perli dowh si mak mertua zizah tuh...


Amran mengungkit kembali apa yang mak mertua zizah pernah buat. siap perli bagai, siap hina balek tuh, sekarang ko dah tak boleh buat apa apa, ko hany boleh hu ha hu ha...ye ar kan mulut mak mertua zizah senget kan, tak boleh bercakap...


and sikalang, amran dah propose nak kahwini si mimi...perghhh agenda beb agenda...terbaekkk punyer, padahal kat belakang, bukan maen lagik dia nih.eiii berjaya betolll dia bawak watak nih. arhhhhh benci benci benci kat amran...bukan kat saheizy yer u alll...


zizah and mimi, tengah seronok berkongsi kegembiraan yang amran nak tunang dgn mimi...tetibe mak mimi tak bagi...dengan susah payahnya dia nak cakap tak bagi...ahhh tidak tahu bagaimana harus ku terangkan... tetibe bersambung...hehehe esok beb esok....sambung lagik...

Komen
3 Komen

3 comments:

Jemari Seni said...

Sakan tgk Asmaradana aik hehehehe... Hany jersey awak minggu depan baru Ogy pos aik! minggu ni tak dan la banyak hal nak settle k.

suamihanyisterizuki said...

sebab dah layan dari awal...gy pon jom tengok hahaaa...cube pengaruh org lak..;)

ok dear, xper...

IbuDhira said...

dah baca dh..;)

tak silap amran ade anak ngn natasha kan?sape jaga ek..

sanggup jugak norish berlakon gtu ...salute lah..