Ini Wilayah Hijau: ChatBox


15 April 2010

ChatBox



semalam ada yang tinggalkan komen di ruangan entry hany, mintak hany letakkan chatbox...sebenarnya hany pon memang pernah gak terfikir nak letak chatbox, tengok blog orang lain seme ade chatbox, meriah ade yang menegur negur kan...hany pon pernah gak tegur tegur...

Rini Jy said...
nice watermark. hany, letak la chatbox. blh tegur sapa kat sana ;)
Wednesday, April 14, 2010 8:13:00 PM


ada gak yang salah gunakan chatbox nih, ye la kan chatbox nih boleh appear terus mesej dia kan, jadi ade gak hany tengok yang salah gune chatbox tuh, kata kata yang x elok la ape la, amek kesempatan laaa...ha riso gak kan,

pastu,
takot gak nnti blog jadik lambat loading (ye r riso nih, baru je cleanup blog hahaha) hurmmm tapi ape ape pon ade baek buruk nya kan, maybe ade yang suke ape dia komen kt chatbox tuh terus appear and owner blog terus bley reply...ye la komen ni kekadang nk kena tunggu approval la kan...

so, korang nye pendapat camner?

Komen
7 Komen

7 comments:

Armarios Collections said...

Ira dah boh dah..best gak & xdela lmbt loading

miloicekaw1119 said...

letak je chatbox..
senang ckit kalo nk bersoal jawab..
try la..
loading biasa je..
xde lmbt pun..

Nani # said...

chatbox okay je nak bubuh..

once ade chatbox, bole dpt kawan..
juga boleh merapat ukhuwah walau sekadar say 'HI'..
tapi bole jugak jd tempat letak iklan, hehe
juga tempat bergaduh..

tambah tolak semua..buat jela hany..;)

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Hany ~ Miss Mirror (MM) ada chatbox tp lokasi agak tersorok utk mengelak perkara2 yg Hany cakap tu la..(utk org blogwalking takpela..MM pun selalu blogwalking) cuma tak suka kalau ada yg menyamar jadi diri kita lepas tu menghamburkan kata2 yg tak manis dibaca org lain...sbb tu chatbox MM memang ala2 biskut..kejap ada kejap takde.

suamihanyisterizuki said...

tq kengkawang for da info...nnti hany akan try, weekend ni godak godak try buat...

Rini Jy said...

rasanya chatbox tak melambatkan proses loading. pasal kata2 tak manis tu, adat la. mana2 pun ada. nak2 lagi blog yg cantik dan glemer. biasanya otai2 blog je slalu dpt.

suamihanyisterizuki said...

a'ah rini, betol tuh...stuju ngn rini, ummm tunggu weekend je nak godak godak nih..