Ini Wilayah Hijau: Dah Berkurang


11 April 2010

Dah Berkurang

sejak entry my MZ pasal kepantasan blog maka hany and MZ pon buat cleanup (sebenarnya hany je la yang buat cleanup nih kan...), MZ sah sah la tak sokaa...yang dia tahu, buang je la ape2 yang bergerak2 kat blog tuh, beratkan blog jer...ha itulah yang dia duk cakap...


oklah, di sebabkan hany nih gilakan blog nih walaupon claim blog nih blog berdua...hehehehe, maka hany pon clean laa...macam cindarella dah rasanya, terbongkok bongkok "basuh", "sental" blog nih...maka, setelah acara cleanup...inilah hasilnya....



seeee...dah banyak yang kurang kan!!!

p/s: kalau loading blog nih slow, habaq mai nooo...;) mekasey

Komen
1 Komen

1 comment:

dd dudu said...

uhuuu nak kurangkan jugakk~~ tp xtau nak kurangkan yg maneee uuu


erm hany, hehe kite dah letak dah gambar pin dari belakang... siap color hijau lagii tuu untukkk kamuu ;p hak hak hak