Ini Wilayah Hijau: Nak Tanya psl nuff...


26 April 2010

Nak Tanya psl nuff...






Kalau kita ada dua blog, boleh guna 1 akaun nuffnang yang sama kan? so pandangan korang cmner, better letak under 1 akaun ke camner?


pastu,
katakan kita dah add blog kite dalam 1akaun nuffnnag nih, pastu tetibe terdelete and masukkan balek dalam nuffnang tuh, pengiraan dia cmner eh? dari segi hit, dari segi duit (wlaupon tak banyak)?


saya budak tak tahu, tolong tunjuk ajar yer keng kawan...mekaseyyyy...




Komen
5 Komen

5 comments:

nARd eLainY said...

saye pon tak tau gakkk..wawawaaa..^_^

~aSFaLiZa~ said...

ko buat blog apa lagi hany? blog(k) 2 tingkat ke

Info said...

Boleh jer letak banyak blog dalam 1 akaun nuff ... tapi make sure semua blog tu takde wat iklan dari SEA selain nuff supaya status Glitteri tu maintain ...
Kalau rasa nak letak iklan Innity dalam blog tu better asingkan dalam akaun nuff lain supaya status Glitteri tu kekal ...

Kalau pasal delete blog tu saya tak pernah buat la ... so tak dapat nak komen ... hehehe ...

Nor Aishah said...

boleh masukkan blog dlm 1 akun nuff.. bab delete blog tu saya rasa boleh jugak.. selalu jugak dengar org delete blog lama bukak blog baru.. mcm tulah... tapi detal saya tak pastilah..

suamihanyisterizuki said...

ummm...o ok tq for da info...