Ini Wilayah Hijau: Jumaat Sabtu Ahad


30 April 2010

Jumaat Sabtu Ahad





Hany on leave hari nih...
sehari je pun cuti nya...kena simpan cuti. Nanti kan nak raya...kalau dulu raya balek Pulau Duyong je, sekarang ni kena balek Pulau Duyong and Wakaf Bharu. dah tu cuti plak takkan la nak stay sehari je kan...huhuhu kata menantu sulong kok. hehehe...


Plan nya, nak gerak pagi jumaat nih, dalam kul8 gituh...tapi kejadahnya ko hany nak gerak jam 8pagi, kamu ingat ini Trengganu...ini selangor sayang...tak mooo la duk dalam jem...so kitorg plan reda reda sket, agak agak orang dah punch card seme tuh, kami bergerak la kan...baru la smooth je perjalanan.


Kami balek menghantar ayah dan mak hany. dah 2bulan dah tinggal dgn hany...so mak ayah nak balek laa... asyik duk teringat rumah je kan..huhuhu


Jumaat bertolak ke TERENGGANU, sampai petang, takpon malam sket kot kot laaa kami tak larat kan, hehe...sabtu pagi bertolak ke KELANTAN...itu paling lama 3jam jer...pung pang pung pang....ahad pagi bertolak ke SELANGOR dah...uiiishhhh konpem la fenat nih...tapi memang macam tuh la selalunya pon.


Hany rasa hany pon dah kalih dahdengan jadual ketat macam ni...travel 6,7,8 jam ni...dah memang asal tempat jauh kok...kalu merungut memang la nak ke penampooo kan...before nih hany offer untuk amek order, tapi kali nih macam tak sempat nak shopping je nih, so tak dapatla nak amek order dari kengkawan yer...


jangan riso, lenkali hany balek...hany akan bukak order...;)


Komen
2 Komen

2 comments:

Sue@Iza said...

selamat blk kg hani...

Nor Aishah said...

moga selamat balik kampung... kirim kopok leh.. hehehe