Ini Wilayah Hijau: Nak tanya...


15 April 2010

Nak tanya...




Hany nak tanya, boleh ke kita kesan sape yang telah letak link blog kita di blog diorg? bukan apa, hany taknak la terlepas blog blog yang telah letak link blog hany kat blog diorang (hahaha perasan nih, ade orang link kan blog dia)


Hany try gak search, tapi macam tak faham jer...ahhaha nampak sangat tak reti kan...ade eh? ke kita kena g tengok sendirik kat blog tuh, baru tahu?


Komen
3 Komen

3 comments:

tricksrex said...

rasenye la kan mmg kne g tgk kat blog org tu la

F I E Z A I N A said...

kene tengok trafic. sebab dr trafic baru dapat track datang ke blog mzhany dr link mana. sebab kalau follower biasanya dia datang dr blogger so mmg x boleh nk trace kalau dia attach link atau tak.

Nani # said...

Hany, cuba try ni..

http://www.wholinks2me.com/

kalau salah mahaap ;)