Ini Wilayah Hijau: JJ lagik


29 April 2010

JJ lagik





balek keje hari nih,
terus ke jj...hehehe ada barang yang nak di beli..bukan simplysiti yer..ahhahaa...sebenarnya lunch hour dah ke jj, tapi tak sempat mmbeli barang...makan ajo udah lamer...so solat siap siap jam5, h.45 zasss terus blah...hehehe orang tak ramai, brani parking kt dalam.


sebenarnya, nak membeli barang2 mak hany pesan, almaklom ler esok nak balek kampong. alaa sbnrnye boleh je beli di ganu...biasa la dah mak hany nak beli yang kt sini jugak kan...so ikotkan aje laa.walaupon sorang sorang, boleh je pusing pusing kt jj tuh.


memuler hany g hush puppy,
hany pakai selipar jepun bodoh je...dahla baju kaler hijau, selipar lak kaler merah hitam.hahaha lantak, janji slesa...ye dak?promoter tuh pandang pandang je hany...hahaha lantak la ko...walaupon haku pakai selipar jepun, jangan pandang serong yer...huh....tapi memang trngok jer pun...saja survey kan.hehehehe, kata dah dekat ngn besday...teeeeettttttttt....


tengok jam dah dekat kul7, owhh harus pulang nih. zas zas zas capai apa yang perlu terus bayar.hehe semua dah dalam otak n dah tahu kat mane letak semua barang..so senang kan...


Komen
0 Komen

No comments: