Ini Wilayah Hijau: Saya tak dapat join mereka...


27 April 2010

Saya tak dapat join mereka...





mereka tengah berkumpol kat sane, dengarnye macam topik pakai lampin ke CD...antara dengar tak dengar jer...

"akak, kalau xleh basuh gune wshg machine, akak taknak"

"kalau nak jimat pakai la CD"

"anak akak, masa pantang memang pakai lampin"

"kalau nak jimat...blablablabla...."

"kalau nak memerah susu tuh...blablabla...



ok, saya tak pergi la...saya tak dapat join...ape saya nak cite kan....


** hahaha ngader...hafilah yg tak kawin lagik boleh je join**
Komen
6 Komen

6 comments:

~aSFaLiZa~ said...

ko join apa. sbb ko memasang telinga. hahaha. get information beb

suamihanyisterizuki said...

pasang telinga haper...speaker yang bercakap tuh sampai bangunan sebelah boleh dengar...

usahkan yg dalam ni...

IbuDhira said...

yesss..kena start korek2 dah info psl jd mak bapak ni hany..xkan dh bersalin nnti baru nk godek2 mr google ko tu..kan kan..

standby beb!!

cik daisy said...

yer betul.. amik info dulu. aku dah dah jd ibu pun lom ade experience full BF, pakai CD.. haha!

suamihanyisterizuki said...

hahhaa baekksss...

Fielah said...

hafilah mmg join, amek berkat hohoho.. Dah jd mak2 pulak aku kan.. Mari2 join tmbh ilmu..