Ini Wilayah Hijau: TAHNIAH


19 April 2010

TAHNIAH


Sticky note sehingga 12.30, isnin ;)

Seperti yang dijanjikan, hari nih ahad kan...so hari nih hany keluarkan senarai pemenang...ampon maaf sebab lewat yer, dah petang baru senarai nih keluar, suami ku pulang dr opis jam1mlm, dia kerja dari sabtu,8pg...siannn plak...pagi nih lak g membeli belah lagik...tengah hari baru la suamiku berpeluang menilai dan tengok tengok semua gambar....



http://mamabatrice.blogspot.com
watermark=ZA022





http://salbiah-karim.blogspot.com
watermark = ZA06







http://positive-echo.blogspot.com
watermark=masih dalam pembikinan ;)
sbb yang hany dah pilih mcm xsesuai utk lelaki...sabau ye sudin akan ku hapdet yer bila dah siap



**incik Sudin, saya tak der email anda...sila respon yer**





http://bungacokelat.blogspot.com
watermark=ZA42





TERIMA KASIH kepada semua yang menyertai contest ini....pada yang menang, watermark akan di buat menggunakan alamat blog yang mana anda semua submit untuk penyertaan ini. (address blog yang akan digunakan adalah yang berwarna hijau di bawah setiap gambar.


SILA TINGGALKAN EMAIL ANDA DI RUANGAN KOMEN TQ



Komen
10 Komen

10 comments:

Salbiah bt Karim said...

yay, menang, tq tq. lepas ni leh la letak watermark kat sume gambar

BUNGA said...

salam... terima kasih kerana pilh sy sbgai pemenang.. sukeerrr.. hehe..

ni email sy : izkhan.mirza23@gmail.com

tq.. :)

bizzonline said...

Tahniah pd sume yg menang..

nadiah said...

tahniah buat pemenang...

Salbiah bt Karim said...

e-mel sy biecute@gmail.com TQ

bizzonline said...

bgs hany..
idea menepek,kasi tuan punye gambo tgk..hehe

can ili be akmal? said...

tahniah wat pemenang.sy dah agak sy kalah punya.tp,sy minat gambar dr bunga.sy ingat dia nanti nombor satu.huhu

Nani # said...

oh da ade pemenang yer? cantik cantik

sudin said...

thanks Cik Hany,
email saya di shamsuddinchikzi@yahoo.com
tak sangka tuah 1st timer

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

thanks hany..
tak sangka menang...
and watermark nyer pun sangat ler cumel...i like...mmg jiwa zana lah