Ini Wilayah Hijau: Karnival WOW Putrajaya ok,ni entri last ;)


17 February 2011

Karnival WOW Putrajaya ok,ni entri last ;)


Ok, seperti hany cakap tadi, ni akan jadi entri last untuk Karnival WOW Putrajaya. ahahaha saja jer nak pecahkan banyak2 kan. yer lah, time takde idea ok ape tempek gambar sudahhh.
  
Kereta ni memang mendapat sambutan dari semua pengunjung. Tengok dari luaran sahaja dah mampu menarik orang kan. unik dengan pintu nya tuh. Ini WAJA tau! pilihan warna merah menambahkan lagi daya tarikan.


ha,
ini pulak bahagian dalam. sangat MERAH ok!korang nampak tak ada flat screen? boleh karaoke, boleh main game. yang lain lain aksesori tuh hany tak tahu sangat. dengan meter meter kecik yang banyak tuh, hany tak tahu apa fungsinya. biarlah manikan yang menilai jauhari ;)



Ha, tak payah dah pergi karaoke kat pusat pusat karaoke tuh. ko park tepi pantai, bawak mic, bawak kerusi kecik kecik, bukak bonet ha siappp karok terus la korang kat situh. so sekarang dah percaya ini adalah WAJA?


ok next…

Nampak biasa sahaja kan? tapi apa yang menarik hati hany pasal myvi ni adalah lampu nya. nampak macam kelopak mata kan, mcm bulu mata pun ada. pastu lambang kat depan bonet tuh…fuyooooo…


ha ini, dah boleh buat konsert dah ni. ha ngko penuh dengan speaker jer ;)


yang ni pulak, warna kereta dia ni jenis yang macam rubber tuh. cantik gak kaler macam tuh. nampak kukuh jer;) tambah pulak hitam merah, fuhhh lagik anggun;)

 speechless ;)

 wow, seksi lady…ahhh

 final fantasy theme

 Dragon Ballz…



  
myvi purple ni pun hany suke. fabulous gituh. cantik cantik, kaler yang berkilat…penuh dengan butterfly. dan paling besh, tengok rim nya. suker suker…

  zoom rim myvi purple tadi. waawiii cantik;)


dan…
hihihi pujaan hati ku, perkenalkan kepada anda TOM GREY!




boleh tak hany cakap kat MZ nak rim yang kat myvi purple kat atas, dan pasang di TOM GREY nih? ahaha
 
**korang tahu tak, semua yang amek gambar guna DSLR, kamera gabak…ahahha tapi hany tetap tak malu, keluarkan handphone classic ku, zas zas zas, snap ajer.oklah kan clear jugakla gambar gambar nih;)**
Komen
5 Komen

5 comments:

haniazrina83 said...

aku pun g putrajaya
tp masa cuti maulidur rasul
tak g pun karnival wow! tuhhh
macam menarik!!!
dapat naik belon panas/udara tak?

apak cikidong said...

tatau pun karnival ni... derang open utk mereka yang dekat2 sana je ker...

mzhany said...

@haniazrina
alaaa xdapat naik r. itu la tujuan sebenar aku. tp sebab hujan tak tunggu lama...


@apak
eh takla semua orang boleh pergi.tp promo dia tu hany taktahula smpai ke mana je. hany tahu sbb membe update kt fb

ozzy said...

assalam..

Kalau makeup mcm ni cuma utk buat pameran je..kalau kat jalan x lepas dgn JPJ.

mzhany said...

waalaikummussalam, o ye eh ozzy....tak tahu pulak ahah serius jakun ;)