Ini Wilayah Hijau: AWARD


07 August 2010

AWARD

 

Maaf yer MUNNA & KAKSUE,

baru sekarang hany nak buat entry nih…sowiiii sesangat….

 

 

 

 

Walaupon hany dah pernah buat entri pasal award macam ni before nih, tapi ni orang lain, jadik hany nak buat lagik laaa….tapi hany tak bagi kat sape sape eh…hehehe korang pon cam malas je nak buat kan….

 

 

again, tengkiu MUNNA & KAKSUE

Komen
3 Komen

3 comments:

ardinihumaira said...

dni dulu suka jawab tag/award skang dah pencen. asik dapat yang sama... rasa macam susah gak kan tak nak kecewakan orang dan malas wat entry yang sama. cmana ye nak tangani award/tag sama ni ek.. cam terfikir pula.. huhu

suzzsuzie said...

tq hany...ksue baru je berbloging ni so tag macam ni mmg baru la dapat...kalau sama bolehla ignore tapi kalu tak jawab rasa cam tak best jugak kan

suamihanyisterizuki said...

huhu dni, xper la depend pd dni la kan...;)

kaksue, xper sy selagi sy bleh buat sy buat, tp maybe lambat ler sikit ;)