Ini Wilayah Hijau: Mencari baju raya…


22 August 2010

Mencari baju raya…

Hany ngan MZ xcarik lagi baju raya.
aper kaler kitorang nak?


hahaha, bukan kitorang tapi hany nak n mz kena gak ikot kaler hany ahahhaa, aper lagik kan HIJAU ler…jumaat lepas, hany jenjalan kat JJ, baru nak tengok tengok kan…


210820103291
huhu unik kan, dia buat ala ala kat kampong…



meh tengok yang hijau dulu…

200820103282
ala ala kelawar…ishhh xberkenan la…


200820103284
ok laaaa…


200820103286
ni pon ala ala kelawar, tp chanteq la, dengan seluar itam


200820103280
ni lak ala ala mcm sazzy falak pakai ms astro buka pose kot, alaa yg kt belog kakred tuh


200820103279

200820103281

200820103283
tak berniat lak nak beli kebaya kan….


200820103290
alaaa tomeiiiii…..


**masih tidak ketemu lagik, nak carik sedondon dgn baju melayu**
Komen
8 Komen

8 comments:

fazilzura said...

amboi .. abis sume gmbo di snap nye..

kt ner tu

Lady D'yot said...

gi cari kat jln masjid india..banyak pilihan! harga pun ok!

ardinihumaira said...

kak.. dni suka yang macam kelawar dengan yang macam kak red tu.. hehe.. yang cam kak red berapa harganya kak.. tingin nak kirim kat akak la pulak :D

suamihanyisterizuki said...

zura, ni seme kat jayajusco

lady dyot, huhu mcm xpegi la kalau ke masjid india tuh sbb nk cari spesg bj kurung dan sepsg bj melayu jer...lgpon harusss laaa susah nk pujuk MZ tuh...fuhhhh


owhh dni kenan yg tuh eh...nnti akak g amek lg dgn penuh yer, n kalau xsilap akak harganya adlh 129, itu paling mahal n maybe murah lg la dr tuh.akak lopaa laaa

suzzsuzie said...

nak beli ni kalau tgok banyak2 rambang mata la hany

Liza said...

takpe, byk masa lagik, Insyallah, mesti jumper yg bekenan di hati

MR Bang Miji said...

cam knl je jusco nih. yg kt tngh2x tu kan.hehehe
waduh.sudah shopping baju raye ke..

suamihanyisterizuki said...

kak sue, tau xper...udahnya sy xbeli ape...

a'ah liza, byk ms lg, tp nnti lmbt2 brsesak la kan.


hoho kenai eh bangmiji...