Ini Wilayah Hijau: Buka puasa @Warong Pak Maidin


23 August 2010

Buka puasa @Warong Pak Maidin

 

 

 

Hari ke 11 puasa,

kali pertama MZhany berbuka kat luor.hehehe ni pon tak terancang, roger roger membe hany si nurse tuh, kebetolan dia dan suami cuti, ye las sorang nurse sorang polis, bukan senang weihhh nak jumpa dorang nih….

 

 

Kebetolan dorang nak g shopping kat JJ, maka hany pon ajak je la makan kat warong pak maidin nih, betol2 sebelah JJ.pergi reserve then hany blah, kul6.45 baru keluar balek. dah dekat kan…ape kesahhh….

 

 

220820103303

Oh ya, harga adalah:

Dewasa : RM25.90

budak budak : 17.00 (kalau tak silap) ahhaha dah lopa ler

 

 

1

Aidid Farizuan…waa siap ade tie lagik eh…

 

 

3

gulai kawah agak sedap. tapi tak jadik perhatian pon, org ramai tak makan sangat kot.

 

 

Ada Kambing bakar, ayang bakar, daging bakar, abc, lauk pauk, murtabak, mee rebus, roti canai, ape la lagik…tak sempat nak skodeng…tapi dia ade cakap ada 60lebih pilihan makanan. sowiii hany tak sempat kira yer….

 

 

4

seyes, roti canai dia sodappppp….

 

 

dan,

hari ke11 bebruka nih, maka pecahla rekod MZ tak makan nasi semasa berbuka. dah 10 hari tak makan nasik. malam dia MZ dah makan…huhu sian kat suami…

 

 

2

perasan tak, baju aidid dah kotor…ahhaa mau nye tidak, dia sibuk nak makan jugak. udahnya bagi tembikai kat dia….ha ngko sronok dia hisap….dah tak encem dah….

 

 

7

kamiiii, eh mana ibu aidid….

 

 

6

auuummmmm rimau dah mengamok….

 

 

ummm,

brape rating nak bagi eh…ahhaa MZ cakap dia bagi 2/5. huhuhu bagi hany ok la…dekat n sonang…tapi sangat suke roti canai dia…wallahhhh….

Komen
6 Komen

6 comments:

ardinihumaira said...

cedap2 juadah tu kak. nyummm

misyamissyou said...

aduhh..iman tergugat kak..hehe

suamihanyisterizuki said...

dni cedappp, sue saborrr dah separuh hari nih

MR Bang Miji said...

makanan kat warong pak maidin mmg sedap. espesially tomyam dier..tp cam mahal jer 25.90 sorang

Liza said...

kat mana nie hany, mcm menarik jer

suamihanyisterizuki said...

bangmiji, umm xtau r mahal ke idok...tp ni mmg bkn taraf hotel ler...ahahaa

liza, kat area taman equine, seri kembangan...