Ini Wilayah Hijau: Belom PUASA lagik, dah MC…hurmm…


10 August 2010

Belom PUASA lagik, dah MC…hurmm…

 

 

 

Yer, esok Puasa kan…

dan hari nih hany MC, tak pergi kerja. WHY????

 

 

Semalam, elok seperti biasa…

bangun pagi tadi, MZ kejut subuh…pas solat seyes berdenyut denyut kepala hany, terus amik actifast makan, tidoooo balek….see makan ubat dengan perot kosong, actifast pulak tuh. lantak janji kepala tak sakit lagik….

 

 

pagi tadi,

dengar MZ siap siap nak g keje….dalam mamai mamai panggil MZ,

 

“B…nak salam”

 

 

MZ masuk bilik hulur tangan, hany salam ciom, pastuh terus tak hingat ape dah…hohohho….

 

 

kul2++ baru larat bangun n siap siap g klinik panel.

 

Doctor cakap hany STRESS. hahahaha, blood pressure 140/80, tinggi sikit kan. Doctor tengok history hany, dia cakap selalu je hany sakit kepala. dia suggest sekiranya dalam tempoh 2minggu lagik kena gak sakit kepala nih, doctor suruh buat full blood test.

 

 

pastuh, doctor siap cakap pasal kolesterol…alalalala harusssla kan, dengan badan comel montel nih, kolesterol la tuh ;)

 

 

oklah,

SELAMAT BERPUASA SEMUA…

AHLAN WASAHLAN YA RAMADHAN

Komen
9 Komen

9 comments:

mizz sue said...

kak..jage kesihatan tu ok..

suamihanyisterizuki said...

ok dear, tengkiu...tu la br prasan selalu sgt sakit kepala nih..hurmmm

syalinda johari said...

hanny, jaga kesihatan weh... baik p wat medical full medical checkup. kalo result tu sihat okey takpa..
selamat berpuasa di rumah baru...heeeeeee

cik paro said...

selamt datng ramadhan..
jage kesihatan ye!

Asmidar said...

Jaga kesihatan...kalau kolestrol minum la nesvita omega plus...rasa ringan je...selamat berpuasa..

MAMA AIZARA said...

slmt menyambut ramadhan..
jga kesihatan diri baik-baik..

Liza said...

take care hany, get well soon. Salam Ramadhan

suamihanyisterizuki said...

linda, hehehe, ko pun slamat berpose di romah baru...

cikparo, selamat berpuasa, mekasey

asmidar, ha tu la pernah cuba gak nesvita tuh, tp on off jer hehehe slamat berpose gak...

mamaAizara, selamat berpuasa jugak, tq

liza, tengkiu selamat berpuasa jugak...

misyamissyou said...

ishh..akak ni terus pengsan lak tu..akak kena sahur okay..slmt berpuasa..