Ini Wilayah Hijau: Mascara HIJAU


06 August 2010

Mascara HIJAU

 

Tadik,

masa lunch hour. berfoya foya di JJ Taman U, saja mengabiskan masa kan…

 

 

Hany masuk seme tempat,

hany carik MASCARA HIJAU, tapi xder….memang xde ker mascara HIJAU nih??? yang ada black, very black, brown, blue. hany teringin nak gune mascara HIJAU.

 

 

carik yang maybelline, revlon, majolica ape tah, in2it, cosway pon xde gak.

 

 

kat mane nak carik???

 

 

sekarang hany gune

mascara BLACK NEGRO…ok la tapi dah habissssss….

 

 

**ada sape2 tahu kat mana ada mascara HIJAU nih**

Komen
9 Komen

9 comments:

Asmidar said...

hehehhe...lawa ke maskara ijau ?

suamihanyisterizuki said...

ahahaha,
teringin nak gune, tengok yang biru mcm chanteq...

syalinda johari said...

hamboi2, mascara ijau jugak ko nak ek, nk bg matching ngn blog ijau ni ka.. kekekekee.. try la wei kalo ada, ko pakai satu suit ijau. dengan2 contact lens pun ijau. mmg meletopss

fazilzura said...

amboi , siap nak crik yg ijau ... awat ? lawo ke ijau ? zr pun xpenah test try....

ardinihumaira said...

simply pretty avon ada mascara hijau... tapi avon je la kak.. sebab dni penggunasetia barangan avon. hehe.. produk berjenama terkenal mahal2 tu dni tak tahu. sobbb sobbb tak mampu :'(

suamihanyisterizuki said...

linda,zura...ntah tetibe teringin nak pakai mascara hijau, sbb duk tgk mmbe pakai mascara biru cam cantek...


betol ke nih dni? ok kalau cmtuh akak try singgah avon nnti. erkkk akak rs akak xkesah kot kalau bab mascara nih mana2 boleh je...tp lipstick akak xleh tukar2, nnti bibir akak jd itam...

Salbiah bt Karim said...

a ah avon ade hijau

suamihanyisterizuki said...

dah 2org kata ade,hehehe nnti nak g beli huhuhu

suzzsuzie said...

mascara hijau tak pernah jumpa..tapi mascara biru & purple mmg cantik..tak over pun...ye la cuba tgok avon...hari tu akak terbeli biru brand avon gak