Ini Wilayah Hijau: Raya!!! raya umah isteri ke suami dulu eh?


23 August 2010

Raya!!! raya umah isteri ke suami dulu eh?

 

 

 

Hany sekarang dah berbincang ngn MZ pasal Cuti Raya, rasanya korang semua pon dah lama bincang kan, sekarang hany ngan MZ bincang pasal CUTI RAYA AIDILADHA ok…..baca betol betol AIDILADHA @ RAYA HAJI…..ahahah advance tak kitorang?

 

 

harussslaaaa….

Ganu Klate Raya HAJI pon meriah weihhhh, mesti dua dua nak balek jugak…ha ngko hamek…cuti yang ada ketat ketat jer….sekarang dua dua muka pon dah ketat n pekat jer…tapi MZ ok jer, dia banyak cuti…hany ni haaaa cuti pon paras hidung jer….aduiiii….

 

 

unpaid leave? rugiii weiiii tapi skrg ni memang terpikir gak r nak amek unpaid leave nih…hohoho marah la HR kalau baca nih;)

 

 

220820103295

cuti aidilfitri…InsyaAllah, kalau xde aral melintang.

 

 

seme nye harus rekod kan…senang nampak, jelasss kan…hehehe cuti aidiladha, tak tulis lagik….tapi dah ada tarikh…hohoho InsyaALLAh…ameeen….

 

 

hany beraya di rumah MZ dulu…Klate dulu yer…uhhhhh first time nih raya pertama hany tak beraya dgn mak ayah….ya ALLAH….pagi raya mak ayah hany berdua sahaja ok…giler kentang…sedey weihhhh….nanti hany sambung psl raya nih….xleh teruskan weihhhh…

 

**harap2 lulus la yer cutinya ameen…**

Komen
8 Komen

8 comments:

syalinda johari said...

yuuuuhuu.. laki aku siap forward email HR ko bg psal cuti..
14 hb la aku pun masuk keja.. huwaa

suamihanyisterizuki said...

ahahaa,huhu same r cam aku memule keje weih...menangisss

dd dudu said...

hany, ade kawan kite tanye ada sapa2 nak beli tiket bas balik tengganu x?

kite paste eh.

Salam...

Korang, tumpang lalu jap….

Ada tak kawan2 korang nak beli tiket bas raya seperti di bawah? Kalo ada, bagitau k…thanks.


1. KL-TERENGGANU
Bas : Konsortium
Tarikh : 7 hb Sept 2010 (Selasa)
Masa : 11 pm

2. TERENGGANU-KL
Bas : Transnasional
Tarikh : 18 hb Sept 2010 (Sabtu)
Masa : 11 pm


Harga total :RM 82 (diskaun RM80)


Sekian, terima kasih.

MAMA AIZARA said...

azi tiap kali raya beraya rumah husband dulu...tp raya haji thn ni mcm tak balik klantan kot, cuti dah paras hidung...

Butang Pena said...

mula2 mmg sedih gak hany,..
org pun mase taun kedua raya dgn suami turn umah mertua...
pagi2 raye kol mak, mula2 kita cool je tp tibe2 terdengar mak teresak2 tahan nangis...adoiyai...
org pun ape lg...meraung same la...
lagipun adik beradik 3 org je...
bile sorang takde mmg terasa...huhu

* sebak lak mase komen nih. hehe.

mizz sue said...

adehh...nnti su pulak cam ni..mama pulak dah start wat ayat sedih skang ni..terharu sgt..

suamihanyisterizuki said...

dd, nnti hany buat entry gak k...tq

azi...huhu hany kena gak balek ry haji

diela,erkkk memang sedey kan...

ardinihumaira said...

nanti dni nak kena wat turn gak :D