Ini Wilayah Hijau: Tudung Awning tuh….


01 August 2010

Tudung Awning tuh….

 

tak tahu camne nak cakap, eh nak guna perkataan apa, nak kata tudung ekin, soriii hany tak beli lak tudung dr ekin tuh, nak kata tudung Ariani, sori jugak tak mampu nak beli, siap rasa sayang duit

ahaha kedekut kan…

 

 

jadik,

paling sesuai adalah tudung yang ada awning tuh…kan ade plak cakap awning mcm kt rumah ker…ha pepndai la pikir sendirik.

 

 

sekarang hany dah ade bebeerapa helai la koleksi tudung awning nih, nak tambah lagik…ngehngehngeh pompuannn, tapi mesti MZ cakap, tak cukup lagi ke tudung yang ada?apakah yang harus daku jawab???

 

 

masa mempunyai 2helai tudung awning,

hany dah siap beli penyangkut tudung awning lagik. ala yang ada lobang lobang tuh….ahahah baru ada 2helai, dah beli ngko…maknanya memang ada niat nak beli banyak2 la kan….ahahha pandai ye ngko hany….

 

 

disebabkan tudung nih ada awning, maka tak boleh lipat la kan, pastu sangat bagus dan berbaloi baloi sebab time pindah nih la baru betol2 memerlukannya. kan tak leh lipat, jadi nak pindah main sangkut sangkut jer….siap boleh tumpangkan tie MZ lagik kt situh…

 

 

300720103157

 

 

ha, see siap ada space lagik kat atas tuh…makanya, kena tambah sampai full kan. tapi kan, korang perasan tak, kenapa yang bahagian bawah tuh awning tuh muncung muncung tirus, tapi yang bahagian atas tuh, bulat bulat awning nyer….

 

 

hehehe, jawapan dia sebab yang atas hany selalu pakai. dah sah muke ko bulat hany, maka awning pon dah ikot muka ko yer…

 

 

**sodar la muka dah bolattt**

Komen
2 Komen

2 comments:

Dokter faRyn said...

nak beli jugak lah penyangkut macam tu. hehehhe :)

(tapi kantoi pulak kang obvious sgt dah byk tudung)

HAHA.

ardinihumaira said...

kak..
dni nak hanger tudung cemtu tapi tak dapat2. wuwuwuw syahdu