Ini Wilayah Hijau: Hijau! ;) sukerrrr…


11 August 2010

Hijau! ;) sukerrrr…

 

Semalam,

MZ call family kat kampong…harusslaa esok kan nak puasa kan. bertanya khabar laaa…

 

 

sembang punyer sembang…sekali terdengar MZ tanya pasal baju raya…huhuhu MAK MERTUA ku DAN ADIK ADIK IPAR ku semuanya DAH BUAT BAJU RAYA…and yang paling i suker sangat…ADALAH KALER HIJAU ;)

 

 

MZ pon cakap

“ani suke la dengar kaler ijo tuh”

 

 

harusslaa kan, suker nye hati ku…sengeh jer dengar MZ duk bersembang. memang mak mertua ku memahami sangat menantu dia nih. dia dah tahu menantu dia suker HIJAU kan….sayang ganda 23x lah mak mertua ku…;)

 

 

pastuh,

hany siap suruh tanya hijau camner…ahahahaa

 

 

**kekdahnya, hany ngan MZ xde lagik baju raya weihhhh**

Komen
3 Komen

3 comments:

Butang Pena said...

hany suke kaler ijau ek...
org tiap taun berubah kaler kegemaran....hehehe
taun ni tema kaler purple plak...
alaa kalo x sempat tempah, beli je yg dh siap...
lagi lawa2 kan...
harga lebih kurang je kalo kita beli kain pastu tempah...

suamihanyisterizuki said...

a'ah memang pon, campur tolak seme lebey kurang je harga kan. sama r hany pon mcm beli je nih. tp xsurvey pon lg.ade jugak alst minit nye nih.

tahun ni, hijau la kot sbb mertua dah siapkn kaler hijau. ahahah tp hany tetiap tahun kaler ijau. wajib ada la bj kaler ijau...

fizahsepupuhoney said...

akhirnyer ketemu ape yg dicari....