Ini Wilayah Hijau: Pencarian baju raya


24 August 2010

Pencarian baju raya

 

semalam,

ke JJ lagik mencari baju raya…dah nama jj kan, ade la yg sama ngn jj sane kan. hohoho…

 

 

tapi tak jompa, yang jumpa hanya lah baju melayu jer…chanteqqq weih baju melayu tuh…kaler ijau epal, sangat berkenan weihhhh tapi MZ dah ada pilihan lak…ummm ok la tak pe la… suke hati dia laaa…

 

 

**agak agak ajak MZ g jln TAR weekend ni dia nak ke eh…adoiii**

Komen
9 Komen

9 comments:

soclose2213 said...

hani weekend ni surela jln tar tu gamat coz gomen gaji..huwaaaa..

nani said...

jgn pegi beb, sure MZ menyinga nanti..kompom fenuh kat area jln TAR tu, dengan jumaat cuti..

kalau nak g, naik public transport..bawak kete silap2 ko tour KL je la, parking xde ;)

suamihanyisterizuki said...

a'ah la ana...cisdale betol...

nani, aku rasa bile sebut je JLN TAR, dan dan jadik singa juki tuh...xyah tunggu sampai jln tar,weekend br nih, ajak g pkns pon dia dah bising....

kella said...

nak taip komen laju2 kat entri hany nih!

bab nak teman ke jln TAR? hany tahu orang mmg nak pegi sgt kat sana, tapi nak pergi ngan hubby jugak! tapi awal2 lagi dia akan suruh kita pergi ngan kawan2.. maklum sajalah jalan tar! dia sangat anti! ohhh.. tapi orang sejak awal puasa lagi dan sound2.. mahu pergi bersama dengan nya.. bukan apa, dengan suami lagi berkat kan.. pastu org bagi lagi alasan, kat sana byk barang..nak kena beli kat family.. kat mak mertua semua.. hehehe.. pastu dia pun cam senyap tiada bantahan.. heheh.. cam setuju je.. takpe la kita tunggu je.. alasan, nak beli buah tangan untuk family.. hohoho.. tapi nak kena cari time yg tak ramai orang.. ada ke?

suamihanyisterizuki said...

kella, hany pon baca laju laju nih...penatnye...senapas.

tapi betollah la kan, kt sana byk choice...hany last pergi masa bujang dulu2 tuh pon time tak raya la. hany mmg konpem la xdpt g kalu ngn MZ nih mesti dia xnak la...xpela hany pergi pkns je la kot..tp dgr cite pkns mahal

kella said...

jom kita pi berdua je lah .. nak? :p

suamihanyisterizuki said...

ha kella...nak g biler? hohoho sronok nyer...

Lady D'yot said...

mgu lepas sy pegi pon byk jln tutup...nk parking payah. sy park kat bngunan cimb tu je. then jln kaki g situ.

ardinihumaira said...

belanja dni sehelai kak :D