Ini Wilayah Hijau: Kempen 1Blog 1Bendera


25 August 2010

Kempen 1Blog 1Bendera

lagik 6hari nak masuk 31.ogos…macam tak rasa meriah sangat merdeka kali nih, maybe sebab sekali ramadhan, so tumpuan lebih terarah kepada Ramadhan dan persiapan Raya…

 

 

Tadi, ziarah blog, nampak ada kempen 1blog 1bendera…so nak join jugak…meh kibarkan bendera di belog…huhu…

 

 

Credit to : MAHAMAHU

 

 

antara bendera yang boleh dipilih…ahahaa sengal punye ayat…harusla bendera MALAYSIA sahaja kan, tapi design nya yer…

 

 

TopMenu1

 

SideMenu2

 

BenderaBulat

 

BenderaPentagon

 

 

 

**jangan biarkan bendera MALAYSIA kita di pijak pijak…**

Komen
3 Komen

3 comments:

Butang Pena said...

nk join gak!!!! ;)
sy culik 1 bendera ek... ;)

suamihanyisterizuki said...

sila sila...meh join sama sama

nik said...

nik sewa bendera jap,nak kibar kat blog ..hehehe..