Ini Wilayah Hijau: Ikon crown pada YM


25 August 2010

Ikon crown pada YM

 

Korang ada YM kan? pernah tak korang jumpe ikon CROWN pada nama kawan kawan anda dalam list frenzz korang?

 

 

ha, mcm kat bawah ni ha…

 

hani

ha nampak itu crown, raja tu weihhhh raja…ahahaha

 

 

benda nih sebenarnya hany tak tahu pun, harusslaa hany tak nampak kan, tapi opismate hany r duk tanya camner sebelah nama ko ade crown nih, dari dulu lagikkk…then semalam dia pon search la kat incik google, siap tanya why? lagik ahahhaa….

 

 

The crown (or one of the other select new icons) means that your contact is a Yahoo! Messenger Power User.  Sometimes called a "Sumo" user.

 

Based on all the IMing they do, all the friends they keep up with, and all the features of Yahoo! Messenger they use, they're in our top 5% of users. (top5 tuh beb ahahaha)

 

We wanted to extend a "thanks" (and some rewards) for getting so much out of Messenger. So what you're seeing is just one of the exclusive benefits Power Users get to enjoy.

 

If you're interested in becoming a Power User, just keep using Yahoo! Messenger! Every so often we take a look at who's rising to the occasion, and we add more Power Users to the program.

 

 

dan satu lagik, yang ni bukan jawapan dari yahoo! laaa….

 

 

The significance - Just shows that you are a Heavy user of Yahoo Messenger. Agak r…hany tak selalu gune ym ler…hany byk communicate gune skype lol. dulu masa mula mula berchinta ngn MZ yer, memang aktif la YM nih…pastuh skrg idokler aktif dah yer….

 

 

macam macam la pulak kan…hohoho

 

 

**dalam list fren hany lak ade yg dpt ikon piala tuh, ape la pulak tuh kan, champion kot dlm YM nih ;)**

Komen
3 Komen

3 comments:

misyamissyou said...

tak penah nmpak icon tu kak..baru ni jek tau..power la akak..hehe heavy user..

rATu kEBaYA said...

dah lama tak guna yahoo ni.. zaman bercinta dulu adalah tapi dah lama dah.

cikidong said...

tak buat keje la ni asik YM ajer... huh!!! ekekekekek