Ini Wilayah Hijau: Korang ingat tak ni semua???


18 August 2010

Korang ingat tak ni semua???

 

 

 

**from mail**

 

 

Nostalgia semua nih, huhu ada yang hany sempat rasa dan ada yang tak…

 

 

Image_image002_jpg@01CB2D7D_0F327CC0

dulu-dulu sapa pi sekolah ja mesti akan gunakan beg hijau nih kan... hehehehe.. penuh buku teks!

 

 

Image_image003_jpg@01CB2D7D_0F327CC0

kalau demam mesti org tua kita carik benda nih kan…ahahhaa besar lak tuh sebijik. time hany mak hany terpaksa masukkn air panas dlm sudu, pastuh hancurkan cortal tuh dlm sudu then baru makan…penakot ubat…

 

 

Image_image007_jpg@01CB2D7D_0F327CC0

 

Image_image008_jpg@01CB2D7D_0F327CC0

jangan monyet…jangan…

 

 

Image_image010_jpg@01CB2D7D_0F327CC0

ini kenangan giloss nih, mak hany pon pakai nih, lama wooo. mak rajin, selalu je cuci sebab tak moo tersumbat. hany r tukang beli minyak gas.

 

 

Image_image013_jpg@01CB2D7D_0F327CC0

kelassss wooo, siap ada penutup nak cover okehhhh

tak mcm flat screen skrg kan…ahahaha

 

 

Image_image016_jpg@01CB2D7D_0F327CC0

ni bleh lawan paintball nih!!!

 

 

Image_image019_jpg@01CB2D7D_0F327CC0

ha lesen TV, sampai la nih ada lagik ka tumah hany simpan. tv pon nak kena ada lesen kan…felikkkk tol…

 

 

Image_image021_jpg@01CB2D7D_0F327CC0

haaaa ni korang pernah maen? ahahhaa hany pon pernah weh….

 

 

Image_image023_jpg@01CB2D7D_0F327CC0

haaaa????

hany rasa tak pernah baca nih…sumpahhh!!!

sape ade, nak pinjam boleh???

 

 

**kenangan kan, adoiii rindu zaman dolu dolu, nantikan part 2 yer**

Komen
13 Komen

13 comments:

Butang Pena said...

hehe...
yg bab mkn ubat cortal tu mmg kita serupa la hany...
kene hancurkan dulu baru leh telan...
pdhal lagi x sedap kan...hehe...
mona gersang? x penah dgr pun...

PearlnScarf said...

uikssss... buku ceter tue mcm best jer kaver.... heheheh nak ppinjam jugak kalau ada

SURIA AMANDA said...

TV tuh mmg ada sebab abah Lisa ada beli..last2 meletup..cortal mmg ada..dan lisa la antara yang liat nak makan..dapur minyak tu pun ada...hi hi..seronok kalau ingat balik...

suamihanyisterizuki said...

butang, ahahah ade geng ropernyer...wohoooo, seyes giler tak besh ubat tuh...yerkkk...hany pon xpernah dgr...


pearl, ahahah jom carik sape yg ada buku tuh..jom kalau ade roger roger r jom...

suamihanyisterizuki said...

lisa...
bab cortal tuh memang terngiang ngiang r kan..ahaha....

mizz sue said...

SEMUA TU SU XPENAH RASE N TGOK KAK...

suamihanyisterizuki said...

ala dear..u generasi baru kan...tp maybe ada benda lain kot yg generasi korang pernah cuba kan...

rATu kEBaYA said...

nostalgic betullah tgk gambar2 ni.. adalah beberapa pic yang pernah tgk.. tapi yg last memang tak pernah tgk

hani kalau dapat buku tu... past pulak kat saya ye.. hehehe

suamihanyisterizuki said...

aishah, hany dah dapat dah...hehehe

Cikidong said...

rasanya pernah baca citer mona gersang tuh ahahahahahaahahh!!

suamihanyisterizuki said...

waaa...apak, meh r share sket...kuikuikui, hany siap tanya opismate yg zaman2 ni la...ade yg tahu ada yg tak tahu...

Liza said...

cortal mmg ubat yg mesti ada kat mana2 rumah...wajib!

suamihanyisterizuki said...

yer betol liza...sebut cortal mesti semua tahu kan....