Ini Wilayah Hijau: Kena Pujukkkk Baekkk punyer…


04 August 2010

Kena Pujukkkk Baekkk punyer…

 

 

 

baru dapat tahu,

UAT yang sepatotnye diadakan esok ditunda. ditunda okeh…sedangkan esok dah nak UAT. and naseb baek kami kol utk tanya, kalau tak, esok mau nye melangut menunggu kan….malashhh nak cakap aper…user yang postpone kan.

 

 

“tunda dan buat selepas 10hb ogos”

konpem la bulan puasa kan…isshhhhh terus je benda pertama yang menjelma adalah suami terchinta….dah la tahun lepas kitorang di bulan puasa berjauhan, sebab nikah dekat bulan pose pastuh, hany station kat JB.weekend je la balek kan….

 

 

ni lak,

janganla 1st day puasa buat UAT. giler kesian kat suami…nanti dia xcakap ape ape, hany lak yang banjir kan…harap la sangat dapat berbuka puasa dengan suami terchinta…

 

 

**lagikpon 1st Ramadhan JOHOR CUTI kan**

Komen
2 Komen

2 comments:

ardinihumaira said...

huhu.. moga dapat buka puasa bersama tau kak

~~@lyci@~~ said...

wah, mcm xsabar lak nak pose hehe.. samat bercuti yer - 1 ramadan ;)