Ini Wilayah Hijau: Sahur time…


25 August 2010

Sahur time…

Baru pas sahur,

kat JB ni cepat sikit time nye kan…sekarang nih tengah tunggu subuh…sambil sambil bukak belog kejap…saja perabihkan masa hehehe….

 

 

uiiisss,

tik tok tik tok dah nak habius bulan 8 kan….giler kejap nya masa berlalu, macam tak sedar jer…and hari nih dah 15hari kita berpuasa, dah setengah bulan dah weihhhh….Alhamdulillah…

 

 

ok, dah masuk waktu, mau bergerakk…daaaa

 

 

**ingat nak buat karangan nak join program tingkatkan ukhwah bersama amirizzat, tapi tak dak idea lak**

Komen
2 Komen

2 comments:

ardinihumaira said...

dni pon nak join gak tapi kena guna idea yang okey sket kan kak. cam kena ambik ketenangan. hehehe... tu pasal tak terbuat lagi

suamihanyisterizuki said...

a'ah dni...akak pon mcm tu gak...kena tenang2 sket...hohoho nmpak sgt tak tenang selama nih..;)