Ini Wilayah Hijau: Bila Rindu…


04 August 2010

Bila Rindu…

 

Gewdixxxxx tak,

kalau hany cakap hany RINDU kan MZ. yer…percayalah, walaupon baru je beberapa hari, and ade sehari je lagi nak balek jumpa MZ. hany dah RINDU giler nih….

 

 

Nasib laa kan,

nak buat camne…dah tuntutan kerja kan.

 

 

Bukan tak pernah pon hany berjauhan ngn MZ kan. dah tu lak setakat KL-JB jer kan, 4jam jer kan…tapi tak tau naper kali nih, rasa macam tak pernah berjauhan jer…ishhhh ape ape je la kan….

 

 

Hati dan perasaan,

kita tak leh tipu kan. tak leh ignore macam tuh jer…..

Komen
4 Komen

4 comments:

Sue@Iza said...

sobb,sobb..i miss u too honey...ecececeh, kata mz kat hany....

sabo ye mek.

suamihanyisterizuki said...

ahaha,
pandai je iza nih...

cikidong said...

rindu saya ker

P0cAhoNta$ said...

hehehe ada gak berperasaan cani tambah plak keje tempat lain2. sorg di kedah & sorang kat kl. dah kawen nnt pon lom tentu dpt pndah lg. agree with "Hati dan perasaan, kita tak leh tipu kan. tak leh ignore macam tuh jer…"