Ini Wilayah Hijau: WIBIYA


04 August 2010

WIBIYA

Kalau korang perasan la kan,

hany ade letak widget wibiya. alaaa kat bahagian bawah tuh, ade satu bar warna coklat. knape hany letak eh?

 

 

ok, sebabnya…belog hany xde tempat nak search. so wibiya ade ha. meh hany tunjukkan…katakanlaaa korang nak carik entry hany yang berkaitan ngn ELEKTRIK.

 

 

1

ni la ropenyer widget tuh…

 

 

 

2

ok, taip elektrik kat dalam kotak tuh, then kelik je icon macam kanta kat sebelah tuh….

 

 

 

3

maka akan keluar la, entri yang berkaitan elektrik.

 

 

 

4

ha, pastuh ada gak Artikel Terkini nye button. kelik jer,

maka akan kuor la list artikel terkini.

 

 

 

ok, tu jer….tak terpikir lagik nak letak apa yang lain. takot slow loading lak nnti kan…hehehe

Komen
5 Komen

5 comments:

mizz sue said...

makin gempak la blog akak

MAMA AIZARA said...

feel free lepak sini, tenang je...

suzzsuzie said...

macam2 hany jumpa ek..akak tak berani letak itu ini takut blog slow

soclose2213 said...

wah cantik ni, can i folo ? =.=

suamihanyisterizuki said...

sue, mane der, biase je la...

hijau itu besh kan mama aizara, ehehehe

kaksue, sy pon takot gak slow, tp blog sy xde search r, sy tak pndai nk buat search tuh, ni jln paling mudah utk org malas...

ana, buat je kalau ana nak, masuk www.wibiya.com