Ini Wilayah Hijau: Lucky Visitor Datang Lagi!!!


30 August 2010

Lucky Visitor Datang Lagi!!!




hehehe,
dari tajuk mesti dah tahu ape kan…hurmm, before nih dah ada 2orang yang bertuah…


10,000 – bubu yang bertuah

20,000 – cikmin yang bertuah

30,000 – ????? mungkin anda….;)


Macam biasa, bila masuk ke belog hijau ini, dan bila nampak kaunter hany kat bawah sebelah kanan tuh menunjukkan angka 30,000….maka printscreen lah, dah sila send email to zukihany@gmail.com….


8-27-2010 11-15-52 AM

** ahahah lambat lagik tuh ade 1500 lagik…ahahaha gatai nak buat awal awal…**
Komen
5 Komen

5 comments:

MAMA AIZARA said...

tak tahu pun hany ada wat lucky visitor sblm nih...
widget tu kat bawah, azi tak berapa perasan mula2...

misyamissyou said...

akak..bukan 1500+ kak..5000+ lg tuk..kali ni nak cek hari2 la..hehhee

JaJa'Z said...

wah!..kena dtg lagi la nampak gayanya lepas ni...

Amir Izzat said...

wah!!.amir tak sangka ada benda nie lak.... tak apa..nanti amir datang sini..kih3

Lelord said...

huhuhu alangkah bestnya kalau mamanajlaa yg bertuah tu...x sabo nak soping sok