Ini Wilayah Hijau: Juadah berbuka RM5


23 August 2010

Juadah berbuka RM5

Alhamdulillah,

selamat sampai jam9++ tadik…

 

 

tik tok tik tok tik tok tik tok tik tok…yeahhhh dah kul5. hohohohoo kemas siap siap…zassss terus g bazar…hehehe asar dah solat dah, jamak tadi.

 

 

dalam otak nak carik bubur kacang….jalan jalan, bubur kacang bubur kacang….inilah yang hany berli untuk berbuka hari nih…

 

 

1)bubur kacang –RM1.30

2)ayam percik – RM2.00

3)bihun – RM1.50

 

eh, sebenarnya RM4.80 laaaa…ohoooo jimat kan. haruslaaa bazar kat dalam utm nih harga untuk student kot, ummm beshhh jimat weihhhhh….

Komen
8 Komen

8 comments:

Lady D'yot said...

wahh...murahhhh~

Liza said...

bulan puasa nie it's actually the best time to berjimat cermat kan?

ardinihumaira said...

:D memang jimat tu kak

suamihanyisterizuki said...

a'ah lady dyot, mmg murah..terkezzutt gak

betol kan liza, tp skrg kalau bazar mahal gak hargam ni pon sbb dalam U, student price.

dni, huhu jimat nk bg bg duit raya nnti nih ;)

mamaaqil said...

ble p johor? krm salam kt nor ya..

suamihanyisterizuki said...

hari isnin br ni da..InsyaALLAH, tp mcm xjumpa dia dah je pas ni....hohooh..dia cuti kan susoh sket...

mamaaqil said...

ooo.rindunya kalau dpt jmpa semua..tp raya nie tak dpt jmpe..emmm

suamihanyisterizuki said...

tau xper...camner...nor mmg xbalik raya kt ganu doh, sarawak je thn ni