Ini Wilayah Hijau: 4444


27 May 2010

4444




Hany jadik pengunjung bertuah lagik...hahaha ameen...kali nih adalah di blog JANG kiter...hahaha pepandai jer kan. dia nih selalu gak la hany chat, selalu ker...sebab dia nih banyak info wooo...kat blog dia manyak info...contoh macam hany letak chat box nih, hany tanya dia...pastu hany letakkan iklan nuff kat bahagian bawah entry, hany tanya dia gak...dah jadik macam kaunter pertanyaan dah dia nih...tengkiu jang...


tapi,
tak tahu la ada hadiah ke dak yer...takpolah, capture je lah kan. bukan rogi ape ape pon...blog dia jenis takleh refresh...dia dah mention awal2 dah...semalam hany tak sempat nak jengah blog blog semalam...so pagi nih hany bukak la kejap kan...sekali masuk blog dia...kat kaunter visitor tuh tunjuk 4444, hehehe capture ajo lah...

ni dia buktinya jang...
giler kejammmss siap letak watermark nak tunjukkan hany capture tau,
bukan amek org punyer ahahaha.....




jom masuk blog JANG, mungkin ada info yang anda perolehi di sana.. ;)


Komen
7 Komen

7 comments:

fazilzura said...

TAHNIAHHHH ..

stingray said...

yeezzzaaaaaaa!!!! tahniah!!!

anda akan mendapat hadiah insyaallah hari ni, sila bagi:

1. Email address
2. Henpon network (celcom, maxis, digi ke whatever laa) yang anda pakai.
3. or kalau pakai line, kasik akaun maybank dah laaa

Tak banyak... tapi ada laa jugakkan??
Maybe next time boleh dapat hadiah lagi besar...

btw, taknak join contest design tu ke?? hadiah besar tuuu!!!

stingray said...

kalau nak bagi akaun maybank, email me at zaifull@gmail.com for security reason.

kella said...

wahhhh... tahniah ye... 4444...
cantik..

stingray said...

invalid account number... betul ke nombor tu??

stingray said...

ok.... dah kasik hadiah...
harap berpuas hati laa dengan hadiah yang tak seberapa itu ;-)

suamihanyisterizuki said...

hahah, ye jang..tengkiu...and trima seadanya tau... tq again...