Ini Wilayah Hijau: Buffered Earnings???


25 May 2010

Buffered Earnings???





Sebenarnya Apekebenda Buffered Earnings nih? selalu gak hany tengok ade orang buat entry pasal blog dia dapat BF nih. hahaha tak paham la benda nih...yang tahu dari nuff kan? hehehe, memang dasar budak baru belajo kan. kenapa buleh dapat BF nih?


BF nih dia akn bagi duit jugak kan? hahaha, ok nanti hany try usha lagik blog blog yang ada buat entry psl BF nih, kot kot la ada info terselit kan...


Komen
12 Komen

12 comments:

Sue@Iza said...

rasanye buffer earning tu yang stil in progress hani...yang blum masuk total earning kiter...

kalo tgk kt earning page, buffer earning ni ada satu table khas kt atas...die akn berubah ikut % CTR erh....

then bile promo iklan da end, baru la buffer tu masuk total earning...

suamihanyisterizuki said...

ooo mcm tu eh...heheh tq iza..baru faham...patot la ramai je buat entry psl BF nih, hehehe

fazilzura said...

lalink , bE tu ... dia akan create 1 colum lain kat kite nye earning.. kalau tgk kat nuff nye blog kan .. nnt akan di tepek bE tau ... kalau dpt tu , rs nye duit lg masyuk .. zr baru dpt 1 .. kwn zr ado yg dpt 2-3 ...
yg earning list pjg2 tu , biasa punye, yg jenis cm abis iklan , baru dpt duit.. gitu lerrrr

suamihanyisterizuki said...

a'ah la, BE la..nape hany tulis BF..hahaha breastfeeding kot...hahah sowiii...

owhh mcm tuh...ok ok tambah info lagik...tengkiu zura....

~aSFaLiZa~ said...

hahahahha..bongok gak ko tulis BF. mentang2 ada stiker BF kat partisyen. ko belajo pandai2 pasal BF ni. eh salah, BE. nti aku cedok ilmu dr ko je

suamihanyisterizuki said...

hahaha, ko belajo BE ngn aku, aku belajo BF ngn ko...ahahhaa

dd dudu said...

ooo baru pahammm

hehe bace comment2 ni baru paham BE tu apa ;p

suamihanyisterizuki said...

yeayyyy, sama sama tambah ilmu...

fiezah91 said...

http://www.ar-rifke.com/search/label/Nuffnang

kat sini byk pasal nuff.. pegi la tengok kalau rajen.. hehe

suamihanyisterizuki said...

hehehe tengkiu fizah

Diyana Zulkifli said...

hehe.diyana pun ni baru tahu..heh

Nana said...

hehe senaseb..xtau gak amenda BE ni