Ini Wilayah Hijau: Tolong!!!


04 May 2010

Tolong!!!

Malam ni hany xdapat tgk samarinda episod akhir.tensi gak,hany 4low dari awal,tapi final hany xleh tgk.hany nak tahu ending dia. Boleh sape2 tlg buat sinopsis utk hany?

Hany nak balek ganu ni.thats y xdpt tgk samarinda.now,dalam bus sani xpress. K lah...nk kena jimat bateri hp ni.sowixdpt blogwalking lg...




Komen
9 Komen

9 comments:

soclose2213 said...

hany kalau kite tgk (kes klu xtrtido)nnti kita gtau awak ye..^.^

Liza said...

sorry yer, tak follow samarinda, so tak leh nak update...

Lelord said...

have a pleasant n safe journey

suamihanyisterizuki said...

soclose-hrp2 awk xtrtido...ameen

liza-hehe x4low lak.xpe xpe xpe

lelord-tq,ameen

suamihanyisterizuki said...

soclose-hrp2 awk xtrtido...ameen

liza-hehe x4low lak.xpe xpe xpe

lelord-tq,ameen

soclose2213 said...

hahaha sori semua..harap2 masih ada org nak baca sinopsis nih..

suami zizah dah sedar cuma kena jalani rawatan.
Amran telah menjadi gila dan berada di Hospital sakit Jiwa, Zizah pergi melawat dan Zizah rasa sedih sangat...sob sob sob (Zizah nangis)
saper nama pakcik kawan ayah zizah tu, dia gtau Zizah akan ambil alih syarikat.

Setahun sudah Zizah berjaya mengemudi (hahaha bahasa) syarikat

Amran keluar dari Hospital Sakit Jiwa, balik kerumah nya dan ambil pistol

Zizah dapat panggilan dari uncle yang mengatakan Amran telah lari dari Hospital Sakit Jiwa, Zizah risau..

Amran telah pun berada di rumah Zizah, Amran bunuh orang gaji Zizah, Suami Zizah Amran pukul sampai pengsan..Zizah berasa takut

Kemudian Zizah lari pergi ke bilik anak2 nya. Amran bercadang nk bunuh anak2 Zizah .
Zizah merayu supaya jangan bunuh anak2 nya dan bersedia ikut kemana sahaja Amran ingin pergi..

Suami Zizah naik atas, Berlaku pergelutan lagi. Pistol ditangan Amran tercempak.Teruk suami Zizah kena pukul dengan Amran.

Zizah hilang sabar, ambil pistol dan tembak Amran..

Amran mati.. Zizah nangis, suami Zizah dapatkan Zizah, campakkan pistol dan peluk Zizah..Zizah nangis semahu-mahunya..
SEKIAN.. abis dahh

Jom masuk blog saya ada LUCKY HITS COUNTER ^.^

cik daisy said...

x susah pun hany.. kalo terlps lg, bole folo kat catchup tv3 website. hoho! tu pun kalo brodbandmu x mcm siput ;)

suamihanyisterizuki said...

kak d, yg statement last tuh la kene pikirkan tuh

suamihanyisterizuki said...

tq for da sinopsis