Ini Wilayah Hijau: Feedback Rawatan Di LPPKN


18 February 2015

Feedback Rawatan Di LPPKN

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,

Hany pernah tulis mengenai rawatan kami di LPPKN kan...sila tengok link kat side bar sebelah kanan ni. Hari ni alhamdulillah, ada orang komen mengenai LPPKN ni...


Haaa,
Wife dia mengandung kembar lagi ha. Murah rezeki dia..alhamdulillah...ALLAH dah tunaikan doa diorang suami isteri. Aamiin...

To anonymous yang komen ni, TAHNIAH dik...jaga isteri dan kandungan baik baik ye. Nanti apa apa update laaa akak ye. Suka dapat berita gembira macam ni, walaupun kita tak kenal kan. Alhamdulillah...

Pasal LPPKN, yes agree memang servis dia boleh celen swasta laaa. Start operasi on time, nurse yang peramah, info yabg diberikan senang serta mudah difahami...alhamdulillah...



Komen
1 Komen