Ini Wilayah Hijau: Baby Boy yer....


21 March 2015

Baby Boy yer....

• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,

Haaa itulah antara yang selalu ditegur bila bawa Adra keluar...hehehe normal kot sebab rambut tak banyak lagi kan...


Haaa camni ler rupa anak dara hany...rambut memang bahagian atas je tumbuh, tepi kiri kanan belakang belum tumbuh. Dah macam rmbut pekan yg cerita batu belah batu bertangkup pun ada haaa...


Akhirnya, haby pasrah belikan benda alah tuuu...apa nama ntah. Haha orang tenok bubga bunga automatik la orang tahu anak perempuan kan ;)

Sebenarnya, hany tak suka sangat benda bunga bunga atas kepala ni. Ntah, hany rasa serabut je. Tapi bila ada membe suruh pakaikan, katanya bagi baby biasa...nanti bila tiba masa nya pakai tudung, senang dia dah biasa. So logik nya betol jugak kan. Maka pasrah la hany beli dan pakai kan...

Harapnya, adra tak laa main tarik tarik nanti ;)

Komen
3 Komen

3 comments:

ch@ said...

so comella Adra.
bila aunty ch@ nak jumpa ngn Adra ni :)

ridmas mas said...

memang nampak boy bila tak pakai head bean tu.. cumelll die

fazilzura said...

its normal ... muke baby sume sama... akan ada perubhan nnt bile membesar.. cm amni dr kcik pun x suke apa2 atas kepala dia..