Ini Wilayah Hijau: nak kongsi....


20 October 2009

nak kongsi....

hany nk share ngn korang...pasal pantyliner and rakan rakan seangkatanya...before nih hany guna CN_, K____ & BIOS___ . standard la, semua memuaskan and harga pon okay...

and now hany ade beli cosway nye barang...hahaha cosway lagik...da addict ngn cosway sgt ker...;)

kekadangkan,
kite bile tibe 'time' tuh kan...sstgh org tu, kite duduk sblah pon kita dapat bau dia nye 'tu' kan...yer ini bkn rekaan, tp pernah hany terbau n pernah ade org bgtau kt hany dia bau 'tu' ms peot....so xslesa la kan...even sstgh rg tuh xckp pon kt kite yg dia terbau, tp hany xley sbb dh pernah ade yg tegur, hany akn rs xslesa tau...nak nak lagik berada sblh lelaki kan, ngn opismate ker...ngn mmbe2 ker....

and,
hany nye 'tu' agak heavy...so slalu sgt riso tau...

skrg,
dgn cosway nye brg2 nih...alhamdulillah hany yakin...yg pasal bau tuh, xperlu riso lagik da...sbb dia nye bau sgt slesa n nyaman...even kita nye 'tu' da full, bau asal nye still lagik ada...so xperlu riso pasal org sblh bau kita nye 'tu'...

lagik satu dia nye pembalut, agak berkualiti...slalu hany pakai yg laen...pmbalut dia nipis jer...tp cosway nye nih tebal n beso...so kita bley masukkan balek yg dah diguna kt dalam pembalut tuh n buang...

malam punyer....



Harian punyer :



Panty Liner:



untuk harga plak...bagi hany berpadanan dgn kualitinya...

malam punyer : RM 9.90 (10 kpg)
harian punyer : RM 14.90 (20 kpg)
panty liner : RM 9.90 (30 kpg)

ummm,
kalu korg rs nk tahu bau cmner, tp nk try beli mcm byk lak kan, pastu xtau la korg bley blah x ngn bau dia kan. nak test beli lak, mcm byk je kan...korg roger r hany, hany bley bg pantyliner tuh kt korg utk tau bau cmner....xper...hany xkesah...hehehe xcaj pon kasik freee jer...roger je hany k....

sharing is caring....daaaaa

* teringin nk bukak branch cosway...uhhhh sape2 tau, bisa bg pendapat mau pon cadangan x ;)
Komen
1 Komen

1 comment:

Nora said...

waaa... baekk punye promosi! tp betui hany.. aku suke ngan info nih. sblm ni aku tercari2 gak pantyliner aka pad yg selesa dr segi material dia. aku dah biasa ngan 1 brand tu, tp agaknye dah faktor umur, hehehe.. jadi dah x selesa. tp kan.. aku try beli kat ko thn depan yer.. sbb x peot la ni.. heheheh!