Ini Wilayah Hijau: update on MZ & metal grey....


07 October 2009

update on MZ & metal grey....

Metal grey :

metal grey da kuor dr spital sabtu br nih...now ni ade je depan umah tuh, MZ g keje ngn motor, jem katanyer...huhuhu...

hany xsuke sbb :
  • plat metal grey di letaknye plat persona, siap ade tulis persona lagik...eiii depan blakang lak tuh...hishhhh...
  • pastu plat number tuh jauh antara huruf ngn number...hahaha jadik skema gilerrzzzz, jpj nye std hahahaa...(oppsss jap g MZ marahhh...syhhh jgn gelak)
pastuh kan...
eiii MZ nih, ngengaderrr tol...ade ke dia namakan metal grey TOM GREY...knape? sbb nye nak ikot cam KELLY Filah...nama omputih, dia pon nk name omputih...sabowww je laaa....TOM GREY!!! hishhhh....

**tengkiu to filah n ajax fabuloso, ngntor kami ke puchong amek tom grey...huh, metall grey laa**


MZ:

hehehe, hany nk gak update psl MZ...almaklom ler dia xley nk updetto...

MZ, now ni dah keje kt kl...and tompat kojo br dia, xley bukak blog...maka sbb itu ler dia xley hapdet blog nih...last dia ckp dia nk hapdet psl tom grey dia tuh....

tetibe dia msg nk amek tenet...sbbnyer???

"ishhh, b da lame xmaen farmville ngn mafia wars...jom subscribe tenet"

ha, itu ler dia msg hany...sabow je laaa....
dolu tmpt kojo lame, dia yg block kan ape2 web...la ni dia lak kena block hahaha....oppsss suami amponnn....

alaa, xper jap je tuh, nnti b dpt password server tuh, buat ape2 yg patot....
nmpak gaya nyer MZ hepi gak ngn keje br nih...huhuhu misti le hepi kan...kalu x xkan dia nk tuko kojo...katanyer dia nye keje xmcm dolu, byk kena jaga...skrg jaga yg tuh jer....ummm xmoo la hany cite pjg leboww...kan salah kan...nnti bior le tuan punyer badan yg cite kan...

ok, daaaa.....
Komen
0 Komen

No comments: